dimarts, 26 d’abril del 2016

DIVERTIUM


Sabíeu que hi ha una APP que et diu tot l’oci familiar que es fa al vostre voltant? Es diu  DIVERTIUM. És una aplicació  gratuïta per a mòbils i tauletes que bàsicament el que fa és trobar tot l’oci familiar que es fa allà on et trobis o allà on tinguis pensat anar. Funciona per geolocalització i en pocs segons disposes de tota la informació referent a cultura  (on trobarem teatres, cinemes, clows, titelles, etc...),festes majors i populars, fires, activitats esportives per fer en família, restaurants on puguem trobar menús infantils o que tinguin un espai pels nostres fills, i moltes altres activitats pensades per a nosaltres, les famílies.

En el següent vídeo editat per l'Espai Internet de TV3 explica breument com funciona l'APP:


El lema de DIVERTIUM és “en lloc de buscar, troba”. Va néixer de la necessitat de saber què es fa per les nostres famílies a nivell d’oci d’una manera ràpida i sense perdre el temps recercant per Internet ni esperar que algú ens ho digui.

Com he dit, l’APP és gratuïta i es pot trobar en els Markets de ANDROID i APPLE. També es pot descarregar des dels enllaços de la nostre web www.divertium.net i seguir-nos al Facebook i Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada